06 20 203 13 22 info@biomaxusa.hu

RAPID FUEL

Természetes anyagú energiapor
az USA-ból!

Tökéletes energiaforrás edzés előtt,

közben és után.

A Rapid Fuel szabadalmaztatott fehérjehordozó rendszerét amerikai szakemberek pontosan úgy alakították ki, hogy az a szervezet sajátosságaihoz igazodjon, így a Rapid Fuel edzés alatt is fogyasztható anélkül, hogy kellemetlenséget, vagy rossz közérzetet okozna. Hatékonyan felszívódó elektrolitokat és jó minőségű fehérje-izolátumokat tartalmaz, amelyek növelik az izomtömeget az edzés ideje alatt.

 

A Rapid Fuel jótékony hatásai

  • Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, amely minőségi fehérje-izolátumokat biztosít a szervezet sejtjei és izmai számára a megfelelő időben fejti ki hatását.
  • A benne levő fehérje-izolátumok gyorsan felszívódnak és az aminosavak kész forrását biztosítják az izmoknak és a sejteknek. (A szervezetnek tehát nem kell esszenciális aminosavakat előállítania az izomnövekedéshez, hiszen azok eleve részei a terméknek.)
  • Segít az izomtömeg növelésében és megtartásában
  • Legyőzi a fáradságot. Nagy mennyiségű B6 és B12 vitamin tartalom.
  • Támogatja a normál anyagcsere-folyamatot.
  • A Rapid Fuel ezen kívül elektrolitot is tartalmaz, amely hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.
  • A Rapid Fuelban maltodextrin és fruktóztalálható, amely biztosítja a szükséges energiát hosszú távon.

Rapid Fuel

Alacsony cukortartalmú (6 g/adag)
Cseresznye-mandarin ízesítésű. 15 adag, 359g

12.500,- FT

Összetevők:

Maltodextrin, fruktóz, tejsavófehérje-kivonat (tej) 24%, szójafehérje-kivonat 4,1%, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tengeri moszat (Lithothamnium calcareum), só, ízesítők, kálium-citrát, édesítőszer (steviol glycoside), színezőanyag (cékla, kurkuma), noni (Morinda citrifolia) gyümölcspép, vadcseresznye (Prunus avium) gyümölcslé-sűrítmény, kései meggy (Prunus serotina) gyümölcslé-sűrítmény, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid formájában), B12-vitamin (ciano-kobalamin formájában)

Megrendelés után a szállítás 24 órán belül!